Informatieve themabijeenkomst voor ouders en professionals

Ik verzorg interactieve  themabijeenkomsten voor ouders en leerkrachten/docenten.
Thema onderwerpen :

  • sociale veiligheid en omgaan met pesten
  • faalangst
  • kinderen en emoties
  • in gesprek met mijn puber
  • tieners en groepsdruk
  • kinderen begeleiden bij leren en huiswerk

Informeren en inspireren

Op basis van de wensen van de organisatie, denk ik mee over de invulling van de bijeenkomst. Ik kom graag vrijblijvend langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. Ik zorg voor een afwisselende bijeenkomst met een presentatie, een interactief deel met als doel: informeren en inspireren, met een gezonde dosis humor! Indien gewenst lever ik input voor de uitnodiging om de opkomst te vergroten.

Voor informatie over de mogelijkheden: stuur een mail naar info@dehoofdzaakcoaching.nl