Kindercoach abonnement

Kindercoaching abonnement

Coach Rotterdam

De mogelijkheden van een maatwerktraject nu flexibel inzetbaar in een
coach abonnement

Weerbaarheidstraining, faalangst reductie training, omgaan met emoties en spanning, brugklastraining; elementen uit het gehele trainingsprogramma nu ook beschikbaar in een programma voor nieuwe deelnemers.

Sinds de Corona-crisis is de invulling van mijn trainingen drastisch veranderd. Alle lopende individuele trainingen werden (tot nader order) uitgesteld en groepstrainingen afgezegd. Opeens lag alles even stil. Om toch in beeld te blijven en mijn cliënten te kunnen bijstaan bij het werken aan hun leerdoel hebben we bij individuele trainingen een wekelijkse ‘check-in’ afgesproken. Dat bevalt veel kinderen en ouders zo goed dat we het door blijven zetten.

Geen training, toch werken aan het leerdoel

Tijdens de check-in afspraak (via videobellen) hoor ik wat nog lastig is voor het kind en wat al goed gaat. Het is een mogelijkheid om even het hart te luchten. Naar aanleiding daarvan stuur ik ouders via e-mail extra ondersteuningsmateriaal (links, opdrachten, oefeningen) om ze verder te helpen. Via mail ontvang ik feedback van ouders.
Zo kan ik ze toch verder op weg helpen richting hun leerdoel terwijl de officiële training stilligt.

De kinderen vinden het wekelijkse contact prettig, ze voelen zich gezien en gehoord. Ze geven aan dat ze het fijn vinden om een eigen, vast moment in de week te hebben waarin er aandacht is voor hun ervaringen. Ze hoeven geen uur lang stil stil op een stoel te zitten, maar kunnen met het videobellen (meestal ong. 20 minuten) wel hun ei kwijt. Met de opdrachten die ze vervolgens krijgen kunnen ze op een leuke, ontspannen en creatieve manier blijven werken aan hun leerdoel.

Fijn voor kind én ouder


Ouders geven aan dat hun kind door de wekelijkse check-in afspraak rustiger is en meer ontspannen kan omgaan met lastige dingen. Ze vinden de persoonlijke benadering fijn en hebben baat bij het persoonlijk mailcontact.

Ik begrijp heel goed dat het voor veel kinderen op dit moment lastig is om met een nieuwe training te beginnen. Ze willen bijvoorbeeld wel graag leren om beter voor zichzelf op te komen, of leren omgaan met hun piekergedachten, maar zien het niet zitten om aan een nieuwe training te beginnen met alle onzekerheden over de 1,5-meter afstand regel etc.

Nu ook beschikbaar voor ‘nieuwelingen’

Juist voor hen heb ik mijn aanbod aangepast. Tot nu toe was de combinatie van de check-in met kind en ondersteuning van ouders alleen beschikbaar voor de cliënten die al een training hadden afgenomen, maar nu stel ik dit ook open voor nieuwe aanmeldingen. Met het kindercoaching abonnement kunnen zij optimaal profiteren van mijn gehele trainingsaanbod.

Wat heb je nodig?

Het enige dat je nodig hebt is een laptop met camera of een smartphone met internet en een e-mail adres. Als we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je voor de afgesproken datum en tijd een veilige link voor het videobellen. Als het fijn is om op papier te werken is het fijn als je ook een printer hebt, maar dat is geen noodzaak.

Kindercoaching abonnement

Voor € 75 per maand hebben we elke week een persoonlijke check-in afspraak waarna er ondersteunende informatie/opdrachten via e-mail worden verzonden en ouders onbeperkt ondersteuning via e-mail ontvangen.

Het abonnement start met 2 maanden, waarna het opzegbaar is. Je mag het uiteraard ook door laten lopen voor onbeperkte ondersteuning.

Lijkt het je wat? Aanmelden kan met een mail aan info@dehoofdzaakcoaching onder vermelding van ‘kindercoaching abonnement’.