Jongerencoaching in Rotterdam

jongerencoaching Rotterdam

Jongeren help ik om overzicht te krijgen in hun ‘doolhof’. Daardoor kunnen ze zelf de juiste stappen maken naar oplossing van hun hulpvraag. Na mijn begeleiding geven jongeren aan dat ze met meer zelfvertrouwen naar zichzelf kunnen kijken en lekkerder in hun vel zitten.
Als tiener kan je het lastig hebben met jezelf, maar ook (of vooral) met het omgaan met mensen in je omgeving. Vraagstukken waar je in de puberteit dagelijks mee kan worstelen en waar ik al veel jongeren in heb mogen begeleiden:

  • Omgaan met groepsdruk
  • Omgaan met pestgedrag
  • Willen voldoen aan verwachtingen
  • Hanteren van stress

Omgaan met stress en groei in zelfvertrouwen

Als moeder van twee tieners snap ik heel goed hoe de spanning op kan lopen. Tieners kunnen veel stress ervaren en willen hiermee om leren gaan. Daarnaast speelt ‘social media’ tegenwoordig ook een grote rol in de belevingswereld van jongeren, wat kan bijdragen aan onzekerheid. Soms vinden jongeren het door hun tijd online soms lastig om aansluiting te vinden in de ‘echte wereld’.  

Ik begrijp ik heel goed dat áls je als jongere begeleiding zoekt, je ook echt hulp wilt en geen ‘zweverig’ of ‘kinderachtig’ gedoe. Daarom sluit ik bij je aan met praktische handvatten waar jij zelf mee aan de slag kan. Jij mag zelf kiezen of je wilt dat je ouder(s) daarbij aanwezig zijn of niet. Ik werk zo efficiënt mogelijk met je: voor als jij denkt: ‘hoe korter hoe beter’, maar ik geef je wel de gelegenheid om je eigen verhaal te vertellen. Jij mag het tempo bepalen.

Waar worstel jij mee en wil je weten of ik je zou kunnen helpen?

Check hier een aantal hulpvragen waar ik ervaring mee heb en waarvoor je goed bij me terecht kunt.

Uiteraard kan je ook direct contact opnemen. Stuur me een mail en dan help ik je graag verder.